28 Boutique Hotel in Santorini

28 Boutique Hotel in Santorini

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in 28 Boutique Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Santorini

PRIJZEN ZIEN
SKU: a1532a9b3f33 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in 28 Boutique Hotel in Santorini! Gelegen in Kamari, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

28 Boutique Hotel

Classy, zo kan je dit hotel wel noemen. 28 Boutique Hotel is een modern boetiekhotel met traditionele Griekse elementen, zoals witte muren en gewelfde deuren. En, hoe kan het ook anders, met 28 kamers. Geniet van een drankje aan het zwembad – of 's middags van een lichte lunch – en daarna van een frisse duik. Het strand en het gezellige centrum van Kamari zijn te voet te bereiken, maar liggen net ver genoeg om in alle rust in je hotel te vertoeven. En die rust is honderd procent verzekerd, want kinderen zijn hier niet toegelaten.

TUI: jouw reispartner naar Santorini

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Santorini aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar 28 Boutique Hotel in Griekenland.