8-daagse Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva in Luxor

8-daagse Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva in Luxor

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in 8-daagse Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Luxor

PRIJZEN ZIEN
SKU: def899ca09c8 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in 8-daagse Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva in Luxor! Gelegen in Luxor, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

8-daagse Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva

Na een dag op ontdekking in het imposante Egypte kom je thuis op de luxueuze M/S Steigenberger Minerva. De hutten zijn voorzien van alle comfort, ideaal om de indrukken van de dag te laten bezinken. 's Avonds geniet je op het dek nog even na van het zicht op de Nijl. Een duik in het zwembad, even fitnessen of naar het schoonheidssalon? Het kan allemaal op het cruiseschip!

TUI: jouw reispartner naar Luxor

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Luxor aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar 8-daagse Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva in Egypte.