8-daagse Nijlcruise met de TUI BLUE Nile Imperial in Luxor

8-daagse Nijlcruise met de TUI BLUE Nile Imperial in Luxor

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in 8-daagse Nijlcruise met de TUI BLUE Nile Imperial met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Luxor

PRIJZEN ZIEN
SKU: ecf02d5062c1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in 8-daagse Nijlcruise met de TUI BLUE Nile Imperial in Luxor! Gelegen in Luxor, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

8-daagse Nijlcruise met de TUI BLUE Nile Imperial

De moderne, comfortabele inrichting en eersteklas service van het vijfsterrencruiseschip TUI BLUE Nile Imperial voldoen aan de hoogste eisen. Het ontvangt gasten vanaf 16 jaar. Aan boord heerst een stijlvolle, ongedwongen sfeer. De ruime hutten bieden een prachtig uitzicht op het grandioze landschap terwijl je langzaam over de Nijl glijdt. Geniet ook van die panorama's aan het zwembad met poolbar en laat je verwennen door de gevarieerde keuken met zowel lokale als internationale specialiteiten.

TUI: jouw reispartner naar Luxor

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Luxor aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar 8-daagse Nijlcruise met de TUI BLUE Nile Imperial in Egypte.