Acanthus Cennet Barut Collection in Turkse Riviera – Antalya

Acanthus Cennet Barut Collection in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in Acanthus Cennet Barut Collection met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: 2c7cb48757ff Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Acanthus Cennet Barut Collection in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Acanthus Cennet Barut Collection

In hotel Acanthus Cennet Barut Collection is de klant koning. Dat merk je meteen aan de service en gastvriendelijkheid waarvoor de Barut-keten bekend staat. Cennet betekent 'paradijs' in het Turks en je mag je dan ook aan een onvergetelijke vakantie verwachten. Je verblijft er in mooie kamers met lateraal of frontaal zeezicht. Of je kiest natuurlijk voor een swim-upkamer waarbij je zo het zwembad induikt. De gerechten die je hier in de restaurants voorgeschoteld krijgt, zijn ook van een hoog niveau. Of je nu voor een snack gaat of een driegangenmenu, alles wordt met smaak en kennis bereid. Bovendien ligt het hotel vlak bij Side, zodat je het historische centrum makkelijk kan verkennen.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Acanthus Cennet Barut Collection in Turkije.