African Princess Beach Hotel in Gambia

African Princess Beach Hotel in Gambia

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Gambia? Kies dan voor een verblijf in African Princess Beach Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Gambia

PRIJZEN ZIEN
SKU: c9466e3150e2 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in African Princess Beach Hotel in Gambia! Gelegen in Kotu, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Gambia.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Gambia en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

African Princess Beach Hotel

African Princess Beach Hotel verwelkomt je op z'n Gambiaans, met open armen en een stralende glimlach, aan een van de mooiste stranden van Gambia. Boek je een swim-upkamer, dan spring je vanuit je kamer zo het zwembad in. Het hotel is rustig gelegen, maar om de hoek vind je wel enkele restaurants en bars, en ook het centrum van Kotu en de levendige Senegambia Strip in Kololi zijn vlot te bereiken. African Princess Beach Hotel ontvangt gasten vanaf 12 jaar.

TUI: jouw reispartner naar Gambia

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Gambia in de regio Gambia aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Gambia, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar African Princess Beach Hotel in Gambia.