Akti Palace in Kos

Akti Palace in Kos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Akti Palace met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kos

PRIJZEN ZIEN
SKU: d3a0f36ef079 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Akti Palace in Kos! Gelegen in Kardamena, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Akti Palace

Akti Palace lijkt wel een klein dorpje, met zijn 15 gebouwen die verspreid liggen in een grote tuin, met paadjes en pleintjes ertussenin. Er is lichte animatie en zowel in het water als op het droge kan je heel wat sporten beoefenen. Een kamer met gedeeld zwembad? Een duplex met twee verdiepingen? Elke kamer werd modern ingericht. Naast het hoofdrestaurant zijn er drie themarestaurants, waar je kan proeven van Griekse en Aziatische specialiteiten.

TUI: jouw reispartner naar Kos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Akti Palace in Griekenland.