Albatros White Beach in Hurghada

Albatros White Beach in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Albatros White Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: 88e9608e055b Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Albatros White Beach in Hurghada! Gelegen in Hurghada, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Albatros White Beach

Albatros White Beach is een modern resort aan een lang zandstrand, waar het heerlijk verpozen is. Geniet er van sporten, entertainment en natuurlijk het aquapark, waar een busje je in tien minuten gratis naartoe brengt. Ook de wellness mag tijdens deze vakantie niet ontbreken. De kinderen leven zich ondertussen uit in de miniclub. En in de verschillende restaurants van dit luxueuze, maar zeer kindvriendelijke hotel in Hurghada vindt iedereen wel iets naar z'n smaak.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Albatros White Beach in Egypte.