Ali Bey Resort in Turkse Riviera – Antalya

Ali Bey Resort in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in Ali Bey Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: 85523f3035af Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Ali Bey Resort in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side-Sorgun, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Ali Bey Resort

Ali Bey Resort is mooi gelegen in een groene omgeving, bij het centrum van Side, waar je naar hartelust kunt flaneren langs de vele winkeltjes. Het hotel bestaat uit 12 aparte gebouwen en je kan er rekenen op een prima service. Zowel de buffetten als à-la-cartegerechten zijn zeer verfijnd, laat je dus maar culinair verwennen! Bovendien kan je er terecht in het uitgebreide aquapark met maar liefst 8 glijbanen en een activity zwembad.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Ali Bey Resort in Turkije.