Alp Pasa Hotel in Turkse Riviera – Antalya

Alp Pasa Hotel in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in Alp Pasa Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: f42180ccdd54 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Alp Pasa Hotel in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Antalya, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Alp Pasa Hotel

Deze charmante residentie bestaat uit verschillende 'Konak'-huizen uit de 18e eeuw die allemaal in het centrum van de oude stad liggen. De huizen werden volledig gerestaureerd in de originele Ottomaanse stijl, met sierlijke plafonds, antieke open haarden en handgemaakte deuren en kasten. Het werd vroeger door kooplieden gebruikt om hun gasten te ontvangen. Alp Pasa Hotel is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en minder geschikt voor families met kleine kinderen.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Alp Pasa Hotel in Turkije.