Ammon Zeus Hotel in Chalkidiki

Ammon Zeus Hotel in Chalkidiki

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Ammon Zeus Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Chalkidiki

PRIJZEN ZIEN
SKU: bf36446f0540 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Ammon Zeus Hotel in Chalkidiki! Gelegen in Kallithea-Kassandra, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Ammon Zeus Hotel

Ammon Zeus Hotel in Kallithea werd gebouwd in de jaren '60 en in 2018 volledig gerenoveerd. Het hotel dankt z'n naam aan de resten van de tempel van Ammon Zeus, gebouwd tijdens de 4e eeuw v. Chr., die destijds tijdens de bouw van het hotel gevonden werden. Hier kan je rekenen op een fantastisch zicht op zee, moderne kamers, minimalistisch design, lekkere keuken, kortom, een vakantie in alle luxe.

TUI: jouw reispartner naar Chalkidiki

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Chalkidiki aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Ammon Zeus Hotel in Griekenland.