Amwaj Rotana in Dubai/Abu Dhabi

Amwaj Rotana in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Amwaj Rotana met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Amwaj Rotana in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai/Jumeirah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Amwaj Rotana

Walk The Walk. Vanuit Hotel Amwaj Rotana stap je zó deze bruisende promenade op. Met hippe restaurants en exclusieve winkels vormt de boulevard ook de thuishaven van Dubai’s meest luxueuze hotels. Vanaf het balkon of – beter – vanaf de hotelbar op de 2de verdieping bekijk je in alle rust Palm Jumeirah, het eiland in de vorm van een palmboom. De ober brengt die cocktail met alle liefde naar het comfortabele loungebed.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Amwaj Rotana in Verenigde Arabische Emiraten.