Anthemus Sea Beach Hotel & Spa in Chalkidiki

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa in Chalkidiki

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Anthemus Sea Beach Hotel & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Chalkidiki

PRIJZEN ZIEN
SKU: 12fbd4eb1cd9 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Anthemus Sea Beach Hotel & Spa in Chalkidiki! Gelegen in Nikiti-Sithonia, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa ligt aan een schilderachtige baai en een makkelijk bereikbaar zacht aflopend zandstrand, ideaal voor kinderen. Vanop het strand lijkt het zicht op zee onwezenlijk. Binnen vind je het luxueuze spacentrum, dat volledig in het teken van 'dolce far niente' staat. De open keuken van het hoofdrestaurant gunt je een verrassende blik op het werk van de chefs.

TUI: jouw reispartner naar Chalkidiki

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Chalkidiki aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Anthemus Sea Beach Hotel & Spa in Griekenland.