Aphrodite Hills by Atlantica in Paphos

Aphrodite Hills by Atlantica in Paphos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Cyprus? Kies dan voor een verblijf in Aphrodite Hills by Atlantica met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Paphos

PRIJZEN ZIEN
SKU: ddfd2801a59f Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Aphrodite Hills by Atlantica in Paphos! Gelegen in Kouklia, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Cyprus.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Cyprus en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Aphrodite Hills by Atlantica

Luxueus, hedendaags en elegant, zo kan je Aphrodite Hills by Atlantica het beste omschrijven. Heerlijk relaxen aan de rand van een kristalhelder blauwe zee onder de koelte van een parasol, nippend aan een verfrissende cocktail… Voel je je aangesproken? Het is de ideale vakantieplaats om samen met het hele gezin, of gewoon met zijn tweetjes, even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Hier zijn cultuur, mythologie en traditie met elkaar verweven. Een waar paradijs voor iedereen die verlangt naar luxe en comfort. Dit hotel ligt in het hartje van Aphrodite Hills by Atlantica waar je werkelijk alles terugvindt om van een geslaagde vakantie te genieten. Er zijn talrijke sportmogelijkheden zoals paardrijden, golfen en tennissen en bovendien zullen de vele bars en restaurants je doen watertanden.

TUI: jouw reispartner naar Paphos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Cyprus in de regio Paphos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Cyprus, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Aphrodite Hills by Atlantica in Cyprus.