Apollonia Beach Resort & Spa in Kreta-Heraklion

Apollonia Beach Resort & Spa in Kreta-Heraklion

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Apollonia Beach Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Heraklion

PRIJZEN ZIEN
SKU: ce8d28e013a7 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Apollonia Beach Resort & Spa in Kreta-Heraklion! Gelegen in Amoudara, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Apollonia Beach Resort & Spa

Apollonia Beach Resort & Spa is een iets ouder maar goed hotel met een fijne Kretenzische architectuur, waar zowel families, singles, koppels als sportievelingen zich thuis zullen voelen. Dit gezellige vakantiedomein ligt direct aan het lange strand van Amoudara en is ideaal voor wie een centrale ligging op het eiland op prijs stelt. Het bestaat uit een hoofdgebouw met 5 verdiepingen en verschillende bijgebouwen met 2 verdiepingen. Het uitstekende hoofdrestaurant biedt een wisselend buffet, terwijl de à-la-carterestaurants Griekse, Italiaanse en veganistische specialiteiten serveren.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Heraklion

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Heraklion aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Apollonia Beach Resort & Spa in Griekenland.