Aquila Rithymna Beach in Kreta-Chania

Aquila Rithymna Beach in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Aquila Rithymna Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: ee2762318891 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Aquila Rithymna Beach in Kreta-Chania! Gelegen in Rethymnon, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach is gekend voor zijn klassieke comfort en zijn vriendelijke en persoonlijke service van de hoogste kwaliteit. De bungalows en de traditionele gebouwen liggen middenin een grote tuin met kleurrijke, geurige planten en schaduwrijke oude bomen. Doorheen de tuin loopt een wandelpad van niet minder dan 2 km en zoals in de mooiste botanische tuinen vind je er naamkaartjes bij de bomen en struiken. Dit hotel biedt ook vele sport- en ontspanningsfaciliteiten en mooie zwembaden. Koppels genieten hier van een aangename vakantie! En ook voor families met kinderen is het hier een paradijs.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Aquila Rithymna Beach in Griekenland.