Arina Beach Resort in Kreta-Heraklion

Arina Beach Resort in Kreta-Heraklion

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Arina Beach Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Heraklion

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3f06d249df1d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Arina Beach Resort in Kreta-Heraklion! Gelegen in Kokkini Hani, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Arina Beach Resort

Arina Beach Resort is een comfortabel All Inclusive hotel in het rustige Kokkini Hani. Dankzij de benijdenswaardige ligging aan de rand van de zee geniet je hier vanuit bijna elke hoek van een prachtig uitzicht. Dit is de perfecte plek voor een zorgeloos en ontspannen vakantie. Zonnebaden aan het grote zwembad of op het strand dat direct aan je voeten ligt. Een spelletje beachvolley of tennis. Compleet chillen in het spacentrum met overdekt zwembad. Kinderen beleven op hun beurt dolle pret in de miniclub, de minisplash en de speeltuin. Energie bijtanken doe je in het hoofdrestaurant, de snackbar en het Aziatisch restaurant.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Heraklion

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Heraklion aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Arina Beach Resort in Griekenland.