Art Hotel Gran Paradiso in Sorrento – Baai van Napels

Art Hotel Gran Paradiso in Sorrento – Baai van Napels

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Art Hotel Gran Paradiso met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sorrento – Baai van Napels

PRIJZEN ZIEN
SKU: 7a94db3b1a4f Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Art Hotel Gran Paradiso in Sorrento – Baai van Napels! Gelegen in Sorrento, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Art Hotel Gran Paradiso

Tussen de kunstvoorwerpen en schilderijen van hedendaagse artiesten geniet je in Art Hotel Gran Paradiso van een vakantie in een trendy en kunstzinnige sfeer. Zelfs op de kamer bevindt zich een origineel kunstwerk. Dankzij zijn panoramische ligging, in de heuvels boven Sant'Agnello, word je hier ook verwend met prachtige vergezichten op de Baai van Napels en de Vesuvius. Zowel vanop het terras, in het zwembad als in het restaurant kan je wegdromen bij dit wondermooie uitzicht. De superieure kamers hebben hier onze voorkeur.

TUI: jouw reispartner naar Sorrento – Baai van Napels

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sorrento – Baai van Napels aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Art Hotel Gran Paradiso in Italië.