Atlantic Hills in Tenerife

Atlantic Hills in Tenerife

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Atlantic Hills met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Tenerife

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3a714bbab043 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Atlantic Hills in Tenerife! Gelegen in Puerto de la Cruz, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Atlantic Hills

Het splinternieuwe hotel Atlantic Hills in Puerto de la Cruz opende de deuren in december 2023. Het werd gebouwd op de plaats van een Engels landhuis uit de 19e eeuw en ligt in het historische Taora Park. Een oase van rust met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de Teide. Volwassenen genieten er van een moderne 'state-of-the-art' vakantie. Wie wil kan naar het strand Martiánez Beach wandelen (bergafwaarts, 20 minuten). Zie je de klim terug niet zitten? Met een taxi sta je in 5 minuten terug in het hotel.

TUI: jouw reispartner naar Tenerife

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Tenerife aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Atlantic Hills in Spanje.