Atlantica Aegean Blue in Rhodos

Atlantica Aegean Blue in Rhodos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Atlantica Aegean Blue met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Rhodos

PRIJZEN ZIEN
SKU: 253aed491bc6 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Atlantica Aegean Blue in Rhodos! Gelegen in Kolymbia, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Atlantica Aegean Blue

Atlantica Aegean Blue is ideaal voor wie met het hele gezin wil genieten van zon en strand, de uitstekende keuken, de ruime kamers en de uitgestrekte tuin. En dan hebben we het nog niet gehad over het fantastische aquapark, waar je samen met je kinderen uren waterplezier zal beleven. Het gezellige centrum van Kolymbia ligt op wandelafstand. De kamers liggen verspreid over het hoofdgebouw en de bungalows.

TUI: jouw reispartner naar Rhodos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Rhodos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Atlantica Aegean Blue in Griekenland.