Atlantica Mikri Poli Rhodes in Rhodos

Atlantica Mikri Poli Rhodes in Rhodos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Atlantica Mikri Poli Rhodes met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Rhodos

PRIJZEN ZIEN
SKU: c9c9c481a22d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Atlantica Mikri Poli Rhodes in Rhodos! Gelegen in Kolymbia, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Atlantica Mikri Poli Rhodes

De kamers van Atlantica Mikri Poli Rhodes – Grieks voor ‘kleine stad’ – liggen verspreid over het domein in kleurrijke gebouwen. Alleen dat al zorgt voor een zonnige sfeer! Zwembaden met glijbanen, sporttoernooien georganiseerd door het animatieteam, een leuke miniclub en speeltuin: hier weet jong en oud zich te amuseren. Het personeel heet je van harte welkom en bedient je met de glimlach.
Ontdek TUI KIDS CLUB.

TUI: jouw reispartner naar Rhodos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Rhodos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Atlantica Mikri Poli Rhodes in Griekenland.