Atlantis The Royal in Dubai/Abu Dhabi

Atlantis The Royal in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Atlantis The Royal met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Atlantis The Royal in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai/Palm Jumeirah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Atlantis The Royal

Atlantis The Royal is het nieuwe zusje van Atlantis The Palm in Dubai. Je kijkt je ogen uit in dit 43 verdiepingen tellende hotel. Infinity pools op het dak, een grote wellness, een spectaculaire fontein, vier aquariums… Noem het maar op en het is er. Geniet hier van culinaire verrassingen uit de keuken van bekende chefs uit de hele wereld. Of ga heerlijk relaxen op het twee kilometer lange privéstrand. Ondertussen droom je weg bij het uitzicht op de skyline van Dubai. Je hoeft het resort niet af. Doe je dat toch? Dan wacht er een magische stad op jou.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Atlantis The Royal in Verenigde Arabische Emiraten.