Bahía Príncipe Sunlight Costa Adeje in Tenerife

Bahía Príncipe Sunlight Costa Adeje in Tenerife

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Bahía Príncipe Sunlight Costa Adeje met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Tenerife

PRIJZEN ZIEN
SKU: a3e317e722c6 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Bahía Príncipe Sunlight Costa Adeje in Tenerife! Gelegen in Playa Paraiso, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Bahía Príncipe Sunlight Costa Adeje

Wanneer je aankomt in het indrukwekkende viersterrenhotel Bahía Príncipe Sunlight Costa Adeje vallen de speelse, vrolijke kleuren, de trapjes en de vele paadjes meteen op. De prachtige tuin en de uitgestrektheid van het hotel maken het wow-effect compleet. Dobberen in het infinity zwembad met zicht op de Atlantische Oceaan of relaxen onder wuivende palmen. Nippen van een heerlijke cocktail in de chill-out zone of deelnemen aan de leuke animatie. Genieten van de lekkere keuken en de uitstekende service… Dat is vakantie!
Door de trappen en hellingen is het minder aan te raden voor wie niet goed ter been is.

TUI: jouw reispartner naar Tenerife

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Tenerife aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Bahía Príncipe Sunlight Costa Adeje in Spanje.