Barceló Palmeraie Oasis in Marrakech

Barceló Palmeraie Oasis in Marrakech

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Marokko? Kies dan voor een verblijf in Barceló Palmeraie Oasis met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Marrakech

PRIJZEN ZIEN
SKU: 30f6045160df Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Barceló Palmeraie Oasis in Marrakech! Gelegen in Marrakech, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Marokko.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Marokko en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Barceló Palmeraie Oasis

Puur genieten doe je hier, in het hartje van de Palmeraie. Dit hotel nestelde zich op een prachtige plek van maar liefst 17 hectare, waar palmen en olijfbomen een sfeer van rust creëren. Zalig is het om hier in te dommelen aan het grote zwembad, of om 's avonds te dineren met zicht op het groen. Ook in het immense spacentrum staat relaxen centraal, of je nu kiest voor een massage, een bubbelbadje of hamam. En toch word je hier ook verleid voor iets actiefs: 2 tennisterreinen, een petanquebaan, een minivoetbalveldje… De kinderen zullen in hun nopjes zijn, zeker met de miniclub waar voor hen van alles te beleven valt.

TUI: jouw reispartner naar Marrakech

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Marokko in de regio Marrakech aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Marokko, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Barceló Palmeraie Oasis in Marokko.