Baron Resort in Sharm El Sheikh

Baron Resort in Sharm El Sheikh

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Baron Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sharm El Sheikh

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9992d70edbe0 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Baron Resort in Sharm El Sheikh! Gelegen in Ras Nasrani, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Baron Resort

Je bent toe aan zalig nietsdoen in een stijlvol kader? Dan is Baron Resort de vakantieplek bij uitstek. Dit 10 ha grote domein ligt in het hart van de mooie baai van Ras Nasrani. Hier beleef je een onvergetelijke vakantie in een waanzinnige omgeving met mooi aangelegde tuinen en een 600 m lang privézandstrand, waar je een prachtig zicht hebt op het Tiran-eiland en heerlijk kan snorkelen of duiken. Dankzij de uitgebreide All Inclusive-formule laat je je hier 24 uur per dag in de watten leggen. Zelf een antistressmassage is inbegrepen!

TUI: jouw reispartner naar Sharm El Sheikh

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Sharm El Sheikh aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Baron Resort in Egypte.