Beach Club Font de Sa Cala in Mallorca

Beach Club Font de Sa Cala in Mallorca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Beach Club Font de Sa Cala met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mallorca

PRIJZEN ZIEN
SKU: d181bf3945eb Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Beach Club Font de Sa Cala in Mallorca! Gelegen in Font de Sa Cala, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Beach Club Font de Sa Cala

Dit geanimeerd en kwalitatief clubhotel ligt in een prachtig, ruim domein van 65.000 m2 omringd door natuur met mooie tuinen en vlak bij een fijnzandstrand. Er heerst een internationale sfeer en het hotel is voornamelijk geliefd bij families met kinderen en sportliefhebbers. Er zijn tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden waaronder een semi-olympisch zwembad, 11 gravel tennisterreinen en een fitness met professionele monitoren. De afgelegen ligging is ideaal voor rustzoekers, maar wie graag wat gezellige drukte om zich heen heeft, staat in een mum van tijd in Cala Ratjada, waar het bruist van sfeer en uitgaansmogelijkheden.

TUI: jouw reispartner naar Mallorca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Mallorca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Beach Club Font de Sa Cala in Spanje.