Blue Bay Beach Resort & Spa in Zanzibar

Blue Bay Beach Resort & Spa in Zanzibar

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tanzania? Kies dan voor een verblijf in Blue Bay Beach Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Zanzibar

PRIJZEN ZIEN
SKU: c5fc736d1486 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Blue Bay Beach Resort & Spa in Zanzibar! Gelegen in Kiwengwa, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tanzania.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tanzania en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Blue Bay Beach Resort & Spa

Dit luxueuze resort aan het strand straalt de traditionele Swahili charme uit, en hoe! De tropische tuinen en het prachtige witte zandstrand zorgen voor een idyllische setting. Je kan er lekker eten, heerlijk relaxen in het spacentrum en er worden tal van activiteiten georganiseerd. Kortom, dit resort heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie! Gasten van Blue Bay Beach Resort & Spa kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten in het naastgelegen hotel Sultan Sands, beide hotels zijn met elkaar verbonden via de tuin en het strand.

TUI: jouw reispartner naar Zanzibar

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tanzania in de regio Zanzibar aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tanzania, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Blue Bay Beach Resort & Spa in Tanzania.