Blue Lagoon Resort (Adults Only-gedeelte) in Kos

Blue Lagoon Resort (Adults Only-gedeelte) in Kos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Blue Lagoon Resort (Adults Only-gedeelte) met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kos

PRIJZEN ZIEN
SKU: cea40619584a Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Blue Lagoon Resort (Adults Only-gedeelte) in Kos! Gelegen in Lambi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Blue Lagoon Resort (Adults Only-gedeelte)

Blue Lagoon Resort is een modern en prima verzorgd hotel, vlak bij een van de mooiste stranden van Lambi. Een van de grote troeven van dit populaire resort is het leuke aquapark dat groot en klein uren waterplezier bezorgt. Een klein hongertje tussen je zwemcapriolen door? Geen probleem! Ook in de nabije snackbar kan je je honger stillen. Dit grootschalige resort heeft een hoofdgebouw waar zich de receptie en enkele gemeenschappelijke faciliteiten zoals restaurants bevinden. De kamers die tot het hoofdcomplex behoren zijn te boeken onder code 13438. Een bijkomende troef van dit resort is dat het ook over kamers beschikt in het Adults Only-gedeelte op zo'n 100 m van het hoofdgebouw, dat toegankelijk is voor gasten vanaf 16 jaar. Dit hotel heeft bovendien flink gewerkt aan een vernieuwd culinair aanbod met een nieuwe chef en menu’s die de laatste trends volgen.

TUI: jouw reispartner naar Kos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Blue Lagoon Resort (Adults Only-gedeelte) in Griekenland.