Blue Waters Club in Turkse Riviera – Antalya

Blue Waters Club in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in Blue Waters Club met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: c72dbc419d38 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Blue Waters Club in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side-Sorgun, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Blue Waters Club

Blue Waters Club is uniek gelegen, in een groen pijnbomenbos en onmiddellijk aan een uitgestrekt zandstrand. Het uitgestrekte resort is uitstekend geschikt voor een familievakantie dankzij de All Inclusive formule, de prachtige zwembaden, vele activiteiten en afwisselende animatie voor jong en oud. Je verblijft er in het clubgedeelte, in het hoofdgebouw of in het meest recente bijgebouw. De clubkamers zijn tegen een helling gebouwd waardoor je rekening dient te houden met een aantal trappen.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Blue Waters Club in Turkije.