Borgo Bianco in Puglia

Borgo Bianco in Puglia

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Borgo Bianco met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Puglia

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3ec43b379331 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Borgo Bianco in Puglia! Gelegen in Polignano a Mare, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Borgo Bianco

De typisch witte Apulische architectuur, de witheid van de kalkstenen muren, de witte decoratie in heel het hotel…. Het unieke vijfsterrenhotel Borgo Bianco heeft zijn naam niet gestolen! En dit alles in mooi contrast met het omliggende landschap, te midden van eeuwenoude olijfbomen op het Apulische platteland. Dit luxueuze en charmante hotel bekoort je met een traditionele Apulische keuken waarbij hoofdzakelijk lokale producten gebruikt worden. De heerlijke maaltijden worden begeleid door een uitstekende wijnselectie. De mediterrane smaken en geuren zullen de smaakpapillen van elkeen verleiden. In dit hotel is het niet mogelijk om uitstappen te organiseren.

TUI: jouw reispartner naar Puglia

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Puglia aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Borgo Bianco in Italië.