Casa Velha Do Palheiro in Madeira

Casa Velha Do Palheiro in Madeira

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Portugal? Kies dan voor een verblijf in Casa Velha Do Palheiro met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Madeira

PRIJZEN ZIEN
SKU: 32c28d4848f5 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Casa Velha Do Palheiro in Madeira! Gelegen in Funchal, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Portugal.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Portugal en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Casa Velha Do Palheiro

Dit oude jachtpaviljoen bevindt zich op het vulkaangesteente van Madeira. Casa Velha do Palheiro dateert van 1804 en de drie met bloemen omgeven huizen waaruit het is samengesteld, vormen het summum van charme, rust en harmonie. Geniet tijdens je verblijf van een natuurwandeling of oefen je swing op het golfparcours van Palheiro. Hier geniet je niet alleen van de rust, maar ook van de uitstekende gastronomische keuken!

TUI: jouw reispartner naar Madeira

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Portugal in de regio Madeira aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Portugal, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Casa Velha Do Palheiro in Portugal.