Citytrip Helsinki Radisson Blu Aleksanteri

4/5
Citytrip Helsinki Radisson Blu Aleksanteri

Vanaf € 0,00 p.p.

Droom je er al langer van om Helsinki te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 85.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Radisson Blu Aleksanteri. 

Tijdens je citytrip naar Helsinki verblijf je in Radisson Blu Aleksanteri.Van daaruit verken je Helsinki op je eigen tempo.

Voor een citytrip naar Helsinki zit je goed bij Vakantieonlineboeken.be. Je vindt er het grootste aanbod citytrips naar steden in Finland zoals Helsinki en nog vele andere.

Radisson Blu Aleksanteri, het ideale verblijf voor een bezoek aan Helsinki

Radisson Blu Aleksanteri is een luxe 4-sterren hotel in Helsinki. Het hotel behoort tot de welbekende Radisson Blu keten. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,4 door meer dan 5 reizigers. Bekijk snel de foto’s en reviews van Radisson Blu Aleksanteri voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Radisson Blu Aleksanteri en geniet van een heerlijke vakantie in Finland!

Boek voordelig je citytrip naar Helsinki bij Prijsvrij

Op Prijsvrij.be vind je de reizen van verschillende bekende touroperators. Op deze reizen krijg je een extra exclusieve Prijsvrij.be korting, daarnaast betaal je géén boekingskosten. Of je nu op zoek bent naar een zonnige strandvakantie, een bruisende citytrip, een heerlijk weekendje weg of een gezellige wintersport vakantie, hier boek je jouw reis voor de beste prijs. Prijsvrij.be streeft ernaar de aller-goedkoopste te zijn, met de Beste Deal Garantie betaal je nooit te veel voor je vakantie.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven