Citytrip Lissabon Mundial

4/5
Citytrip Lissabon Mundial

Vanaf € 0,00 p.p.

Droom je er al langer van om Lissabon te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 107.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mundial. 

Tijdens je citytrip naar Lissabon verblijf je in Mundial.Van daaruit verken je Lissabon op je eigen tempo.

Voor een citytrip naar Lissabon zit je goed bij Vakantieonlineboeken.be. Je vindt er het grootste aanbod citytrips naar steden in Portugal zoals Lissabon en nog vele andere.

Mundial, het ideale verblijf voor een bezoek aan Lissabon

Wil je het culturele hart van Portugal ontdekken, zoals een stedentrip naar Lissabon? Ga voor aangename luxe en verblijf in Mundial Lissabon: een 4-sterrenhotel in hartje stad! Start je dag met een goed ontbijt en drink een drankje op het dakterras. Wandel vanuit hier naar de mooiste bezienswaardigheden en proef in de avond in het eigen restaurants van de lekkerste, Portugese specialiteiten. Zie jij jezelf al een ritje met de iconische, gele tram maken? Laat Lissabon dan niet langer op je wachten!

Boek voordelig je citytrip naar Lissabon bij Prijsvrij

Op Prijsvrij.be vind je de reizen van verschillende bekende touroperators. Op deze reizen krijg je een extra exclusieve Prijsvrij.be korting, daarnaast betaal je géén boekingskosten. Of je nu op zoek bent naar een zonnige strandvakantie, een bruisende citytrip, een heerlijk weekendje weg of een gezellige wintersport vakantie, hier boek je jouw reis voor de beste prijs. Prijsvrij.be streeft ernaar de aller-goedkoopste te zijn, met de Beste Deal Garantie betaal je nooit te veel voor je vakantie.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven