Club Jandía Princess in Fuerteventura

Club Jandía Princess in Fuerteventura

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Club Jandía Princess met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Fuerteventura

PRIJZEN ZIEN
SKU: ff5849c724d1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Club Jandía Princess in Fuerteventura! Gelegen in Jandía, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Club Jandía Princess

Club Jandía Princess is een hotel met 2 concepten: de familiezone met standaardkamers, de miniclub, het kinderbad,… en het 'Adults Only' concept in een apart gedeelte voor gasten die verblijven in een 'Adults Only' kamertype (vanaf 18 jaar) met o.a. een chill-out zwembad, relaxzwembad, wellnesscentrum, naturistenzone,… Ook gasten ouder dan 18 jaar die in het familiegedeelte verblijven, hebben toegang tot de faciliteiten in het 'Aduls Only' gedeelte. Dit hotel is dus zowel geschikt voor een aangename vakantie met twee of met het hele gezin. Het geniet bovendien een rustige ligging, vlak bij het strand van Jandía dat uitnodigt tot zalige strandwandelingen. In dit resort vind je altijd wel een plekje om te relaxen of te genieten van de zon.

TUI: jouw reispartner naar Fuerteventura

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Fuerteventura aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Club Jandía Princess in Spanje.