Club La Santa in Lanzarote

Club La Santa in Lanzarote

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Club La Santa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Lanzarote

PRIJZEN ZIEN
SKU: c151969d847e Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Club La Santa in Lanzarote! Gelegen in Tinajo, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Club La Santa

Club La Santa is hét multisporthotel bij uitstek, hier draait alles om body & mind. Jaarlijks komen internationale atleten uit allerlei disciplines zich voorbereiden maar ook sportieve families en amateurs zijn hier meer dan welkom. Het complex is hypermodern uitgerust met alle faciliteiten voor meer dan 80 sporten. Deze zijn overigens volledig inbegrepen in de prijs. De meer dan 40 instructeurs, aka The Green Team, houden je gemotiveerd en geven gevarieerde lessen van Bodypump tot yoga. Dit hotel is dus voor meer geschikt dan alleen triatlon.
Lanzarote is het perfecte eiland om je voor te bereiden. Het vulkanische landschap is heuvelachtig en het warme klimaat in combinatie met de Atlantische bries zorgt voor een aangename temperatuur het hele jaar door. In de winter ligt de temperatuur hier tussen 17 à 22 graden, de zomers variëren tussen 25 en 30 graden.

TUI: jouw reispartner naar Lanzarote

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Lanzarote aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Club La Santa in Spanje.