Club Playa Blanca in Lanzarote

Club Playa Blanca in Lanzarote

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Club Playa Blanca met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Lanzarote

PRIJZEN ZIEN
SKU: 88d4c25c4921 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Club Playa Blanca in Lanzarote! Gelegen in Playa Blanca, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Club Playa Blanca

Dankzij het personeel, de animatie, miniclub en toffe minidisco beleven families hier een leuke vakantie. Club Playa Blanca is een eenvoudige hotel te Playa Blanca met ruime bungalows die rond het zonneterras met zwembaden liggen. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Wil je tijdens je vakantie gebruik maken van het Dino Aquapark in hotel Paradise Island op 1,2 km? In de bungalows type 22 en 23 is de toegang tot dit aquapark inbegrepen in de prijs.

TUI: jouw reispartner naar Lanzarote

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Lanzarote aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Club Playa Blanca in Spanje.