Coin de Mire Attitude in Mauritius

Coin de Mire Attitude in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Coin de Mire Attitude met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: 749474b24b4a Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Coin de Mire Attitude in Mauritius! Gelegen in Bain Boeuf, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Coin de Mire Attitude

Je ideale vertrekpunt om het eiland Mauritius te ontdekken: in het duurzamere hotel Coin de Mire Attitude voel je je onmiddellijk thuis. Het is gelgen op de noordpunt van het eiland tussen het vissersdorp Cap Malheureux en de levendige stad Grand Baie. De zee is vlak bij, enkel de kustweg scheidt het hotel van het strand dat uitzicht biedt op de één van de mooiste landschappen van Mauritius: het eiland 'île du Coin de Mire'. In de tuinen van het hotel staan kokospalmen, bougainvilles en filao's zij aan zij en rond het hotel wenkt de natuur uitnodigend. Of word zen in het spacentrum. De inrichting in de typische eilandstijl met veel lichtinval, meubels in rotan en blauwgroen geverfde koffers decoreren de 122 kamers waarvan er enkele specifiek ingericht zijn voor families.

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Coin de Mire Attitude in Mauritius.