COMO Uma Canggu in Bali

COMO Uma Canggu in Bali

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Indonesië? Kies dan voor een verblijf in COMO Uma Canggu met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Bali

PRIJZEN ZIEN
SKU: 64d58a6580bd Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in COMO Uma Canggu in Bali! Gelegen in Canggu, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Indonesië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Indonesië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

COMO Uma Canggu

Het nieuwe designhotel COMO Uma Canggu heeft de perfecte ligging om de sfeer van Bali ten volle te beleven: in het hippe Canggu, waar surfers de beste golven vinden en liefhebbers van yoga helemaal zen worden. In de COMO Beach Club – een luxueuze versie van een surfclub – schuif je aan voor een maaltijd met verse ingrediënten terwijl er een bandje speelt, of geniet je van een drankje vergezeld van een dj-set. Heel de dag door heerst hier een gezellige, laidback sfeer. In vorm blijven kan in de fitness, die uitgerust is met moderne apparatuur, tijdens een les yoga of pilates… of op je surfplank natuurlijk!

TUI: jouw reispartner naar Bali

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Indonesië in de regio Bali aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Indonesië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar COMO Uma Canggu in Indonesië.