Concorde El Salam in Sharm El Sheikh

Concorde El Salam in Sharm El Sheikh

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Concorde El Salam met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sharm El Sheikh

PRIJZEN ZIEN
SKU: aba16221dfeb Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Concorde El Salam in Sharm El Sheikh! Gelegen in Sharks Bay, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Concorde El Salam

Ga je naar Egypte om de onderwaterwereld te ontdekken? Dan zit je in Concorde El Salam op de juiste plaats. Je wandelt er gewoon vanaf het strand tot aan het einde van de loopbrug, zet je snorkelmasker op, laat je in het koraalrif zakken en geniet van de kleurenpracht. Dit ruime resort bestaat uit twee delen: Front en Sports. De kamers in ons aanbod liggen in het Frontgedeelte, maar je hebt ook toegang tot bepaalde faciliteiten in het Sportsgedeelte, zoals het zwembad met glijbanen en – de naam zegt het al – een aantal sportterreinen.

TUI: jouw reispartner naar Sharm El Sheikh

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Sharm El Sheikh aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Concorde El Salam in Egypte.