Concorde Moreen Beach & Spa in Marsa Alam

Concorde Moreen Beach & Spa in Marsa Alam

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Concorde Moreen Beach & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Marsa Alam

PRIJZEN ZIEN
SKU: 21e19d2bdf7a Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Concorde Moreen Beach & Spa in Marsa Alam! Gelegen in Marsa Alam, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Concorde Moreen Beach & Spa

Dit hotel werd opgetrokken met oog voor detail: diverse gebouwen in frisse, aantrekkelijke pasteltinten brengen je helemaal in Egyptische sfeer. De lichte, moderne kamers van Concorde Moreen Beach & Spa kunnen ook jou vast bekoren. Je kinderen kunnen elke dag terecht in de leuke miniclub met spelletjes en een speeltuin. Animatie is er voor groot en klein, en dit alles op een idyllische locatie aan de kristalheldere Rode Zee.

TUI: jouw reispartner naar Marsa Alam

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Marsa Alam aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Concorde Moreen Beach & Spa in Egypte.