Corfu Holiday Palace in Corfu

Corfu Holiday Palace in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Corfu Holiday Palace met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: adea8e979b15 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Corfu Holiday Palace in Corfu! Gelegen in Kanoni, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Corfu Holiday Palace

Corfu Holiday Palace ligt op een heuvel aan de rand van Kanoni en biedt een prachtig panoramisch zicht op de omgeving: de zee, de lagune, het kleine muizeneiland en het Vlacherna-klooster… wat een plaatje. Langs de andere kant van het hotel heb je dan weer zicht op een meer en – indrukwekkend! – een stukje van de landingsbaan van de luchthaven. Wie houdt van 'plane-spotting' kan kiezen voor de kamers met zicht op het meer. Wie daarentegen een rustigere kamer verkiest, raden we de kamers met zeezicht aan. Een snelle snack of Japanse sushi, in de verschillende bars en restaurants heb je heel wat keuze. En dat geldt ook voor de kamers, want je kan hier zelfs kiezen voor een bungalowkamer met een zwembad dat je deelt met slechts enkele andere kamers van dit type. In dit al iets oudere hotel gaat onze voorkeur uit naar de kamers met zeezicht en de superieure kamers met zeezicht. De nabijheid van Corfu-stad is een extra troef.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Corfu Holiday Palace in Griekenland.