Cuevas La Granja in Costa Almeria

Cuevas La Granja in Costa Almeria

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Cuevas La Granja met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Almeria

PRIJZEN ZIEN
SKU: 0e8183a45c79 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Cuevas La Granja in Costa Almeria! Gelegen in Benalua, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Cuevas La Granja

Ontdek het unieke gevoel van rust en kalmte in Cuevas La Granja. Pal in het hart van de provincie Granada gelegen. Cuevas, de naam zegt het al… grotwoning. Deze landelijk gelegen 19e eeuwse boerderij in Benalua ligt op zo'n 20.000 m2. Deze bestaat uit 18 zorgvuldig gerestaureerde grotwoningen. Authentiek en modern gaan hier hand in hand. En de service is nog echt persoonlijk. Als de temperatuur buiten hoog oploopt, zorgen dikke muren tijdens je siësta voor verkoeling. Geniet van een verfrissend drankje aan het zwembad en bespreek al het moois dat je die dag gezien hebt. Bijzonder geschikt voor de avontuurlijke reiziger.

TUI: jouw reispartner naar Costa Almeria

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Almeria aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Cuevas La Granja in Spanje.