Dionysos Central in Paphos

Dionysos Central in Paphos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Cyprus? Kies dan voor een verblijf in Dionysos Central met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Paphos

PRIJZEN ZIEN
SKU: 0e995aa1e1e3 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Dionysos Central in Paphos! Gelegen in Paphos, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Cyprus.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Cyprus en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Dionysos Central

Dit traditionele hotel werd vernoemd naar de Griekse god Dionysos die geniet van alle goeie dingen in het leven zoals lekker eten en goeie wijn. Het hotel streeft ernaar om de mythologie waar te maken door je het beste van de Cypriotische gastvrijheid, kwaliteit en een gezellige sfeer te bieden. Het hotel is zeer centraal gelegen, midden in het centrum van Kato Paphos met talrijke winkeltjes, restaurants en bars in de buurt. Vanuit het hotel wandel je in 10 minuutjes naar het gezellige haventje.

TUI: jouw reispartner naar Paphos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Cyprus in de regio Paphos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Cyprus, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Dionysos Central in Cyprus.