Dobedan Beach Resort Comfort in Turkse Riviera – Antalya

Dobedan Beach Resort Comfort in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in Dobedan Beach Resort Comfort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: cd97866e751d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Dobedan Beach Resort Comfort in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side-Colakli, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Dobedan Beach Resort Comfort

Dobedan Beach Resort Comfort (voorheen: Alva Donna Beach Resort Comfort) is uitstekend gelegen aan een mooi zandstrand. Gezinnen worden er warm onthaald in de familiekamers. Daarnaast kan je genieten van een verzorgd buffet en het wijnhuis biedt een uniek wijnmenu met gedetailleerde uitleg over de uitgebreide keuze aan wijnen. Een goede keuze voor een heerlijke vakantie!

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Dobedan Beach Resort Comfort in Turkije.