Dore Boutique in Kreta-Chania

Dore Boutique in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Dore Boutique met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: 0773523fa3dc Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Dore Boutique in Kreta-Chania! Gelegen in Agia Marina, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Dore Boutique

In het hart van de populaire badplaats Agia Marina te Kreta vind je hotel Dore Boutique. De vriendelijke gastvrijheid staat hier nog steeds op nummer 1. Naast een nieuwe look (2021) heeft het hotel ook een nieuwe focus. Je kan er rekenen op een service van topkwaliteit en een uitstekende keuken. Het grote zwembad en het makkelijk bereikbare strand maken van hotel Dore Boutiqe een perfecte vakantiekeuze voor koppels en kleine gezinnen.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Dore Boutique in Griekenland.