Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island in Dubai/Abu Dhabi

Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Ras Al Khaimah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Dit hotel is geknipt voor families! Het ligt aan een idyllische baai met privéstrand, telt niet minder dan 7 zwembaden, pakt uit met een superdeluxe piratenschip voor de kids, een speeltuin, glijbanen… En ook de kamers zijn op maat van het hele gezin. De kamers – noem ze gerust villa's – zijn lekker ruim, bevinden zich in een gebouw in de tuin, en hebben stuk voor stuk zeezicht.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island in Verenigde Arabische Emiraten.