Doubletree by Hilton Bodrum Isil Club Resort in Bodrum

Doubletree by Hilton Bodrum Isil Club Resort in Bodrum

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in Doubletree by Hilton Bodrum Isil Club Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Bodrum

PRIJZEN ZIEN
SKU: 2b77e73f8d5d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Doubletree by Hilton Bodrum Isil Club Resort in Bodrum! Gelegen in Torba, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Doubletree by Hilton Bodrum Isil Club Resort

Doubletree by Hilton Bodrum Isil Club Resort pakt uit met een All In. Dat merk je zonder twijfel aan het buffet en de bediening. Elke dag weer word je verrast met een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Hoe je je vrije tijd invult, kies je helemaal zelf. Van tennis tot watersporten, of een dansinitiatie. Er is keuze genoeg. Kinderen kunnen terecht in de miniclub waar ze, actief of creatief, het beste van zichzelf mogen geven! Alle kamers en de algemene faciliteiten werden gerenoveerd in 2020. Dit hotel was voordien gekend als Isil Club Milta.

TUI: jouw reispartner naar Bodrum

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Bodrum aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Doubletree by Hilton Bodrum Isil Club Resort in Turkije.