Elysium Resort & Spa – Elite Club in Rhodos

Elysium Resort & Spa – Elite Club in Rhodos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Elysium Resort & Spa – Elite Club met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Rhodos

PRIJZEN ZIEN
SKU: c6a866d00b60 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Elysium Resort & Spa – Elite Club in Rhodos! Gelegen in Faliraki, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Elysium Resort & Spa – Elite Club

Even een duik in de Griekse mythologie: Elysium is een oud paradijs waar enkel overleden helden terechtkwamen om te genieten van eeuwigdurende weelde. Volgens Homerus was dit de plaats van het volmaakte geluk, een plaats door de goden geschapen. Diezelfde perfectie is ook het doel van Elysium Resort & Spa. De ligging is zeker al subliem. En met de vele grote glazen wanden hoef je bijna nooit een blik op de stralende zee te missen. Het hele hotel kreeg een moderne look, met zachte kleuren, warme houttinten en verfijnde details in een zee van rust en elegantie.Maar het summum van verwennerij vind je in het Elite Club-gedeelte. Met al die extra's komt dit aardig in de buurt van de weelde in het 'Elysium'. De andere kamertypes in het hotel kan je boeken onder de code 13257.

TUI: jouw reispartner naar Rhodos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Rhodos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Elysium Resort & Spa – Elite Club in Griekenland.