Euphoria Resort in Kreta-Chania

Euphoria Resort in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Euphoria Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: ffe3ddc87715 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Euphoria Resort in Kreta-Chania! Gelegen in Kolymbari, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Euphoria Resort

Welkom in Euphoria Resort. Dit grote 5*-hotel is een project van het geliefde Minoa Palace Beach Resort en is met zijn aquapark en talrijke sportfaciliteiten het ideale vakantieoord voor families. Toch voelen ook koppels zich hier prima thuis. Hier mag je je verwachten aan een actieve vakantie met een uitgebreid activiteitenpakket voor alle leeftijden. Dit is zeker en vast een topadresje in het westen van Kreta! De vriendelijke service van het personeel is top en de All In uitgebreid en zeer kwaliteitsvol.
De familiesuites en één persoon in dubbele kamer kan je boeken onder code 12389, Euphoria Resort (familiesuites).

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Euphoria Resort in Griekenland.