Fietsvakantie in Calpe in Gran Hotel Sol y Mar The One in Costa Blanca

Fietsvakantie in Calpe in Gran Hotel Sol y Mar The One in Costa Blanca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Fietsvakantie in Calpe in Gran Hotel Sol y Mar The One met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Blanca

PRIJZEN ZIEN
SKU: 4ca370d9ddff Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Fietsvakantie in Calpe in Gran Hotel Sol y Mar The One in Costa Blanca! Gelegen in Calpe, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Fietsvakantie in Calpe in Gran Hotel Sol y Mar The One

Calpe ligt direct aan de Middellandse Zee en heeft ook een bijzonder mild microklimaat met warme zomers (gem. 30 graden) en comfortabele winters (gem. 17 graden) hetgeen deze regio tot een waar fietsparadijs maakt. Calpe ligt in een dal, dus enig klimwerk is noodzakelijk. Eens buiten Calpe opent zich in het achterland een weelde aan parcours en afstanden waardoor er kilometers en hoogtemeters naar ieders smaak en vermogen te vinden zijn.

Het TUI Cycling Center in Calpe is gevestigd in Gran Hotel Sol y Mar The One. Dit Adults Only hotel heeft heel wat in z'n mars voor een geslaagde vakantie. Een uitstekend buffetrestaurant enerzijds, een gastronomisch gourmetrestaurant anderzijds. Stijlvolle kamers met gratis wifi. Een zwembad, Balinese bedden en een heerlijk relaxt sfeertje bij de beachclub. Een spacentrum met een brede waaier aan beauty. Het moet nauwelijks nog gezegd: alles draait hier om genieten! Niet-fietsers genieten een korting van € 90, deze kan na boeking aangevraagd worden bij je reisagent of via sports@tui.be

TUI: jouw reispartner naar Costa Blanca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Blanca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Fietsvakantie in Calpe in Gran Hotel Sol y Mar The One in Spanje.