Gennadi Grand Resort in Rhodos

Gennadi Grand Resort in Rhodos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Gennadi Grand Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Rhodos

PRIJZEN ZIEN
SKU: c8d8c4741d4f Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Gennadi Grand Resort in Rhodos! Gelegen in Gennadi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Gennadi Grand Resort

Het nieuwe, stijlvolle Gennadi Grand Resort heeft een rustige ligging aan het strand, met een mooi uitzicht over de baai van Gennadi. Je geniet er van heerlijk vers bereide gerechten in de verschillende restaurants en van een uitstekende service. Of je nu kiest voor een standaardkamer met zicht op de tuin of voor een juniorsuite met privézwembad, alle comfort is steeds voorhanden. Extra leuk is het groene dakterras waar je een wandelingetje kan maken of aan yoga kan doen.

TUI: jouw reispartner naar Rhodos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Rhodos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Gennadi Grand Resort in Griekenland.